Yogamåtter fra Reebok

Mange kender den amerikanske sportstøjsproducent for deres flotte løbesko, deres engagement i sportsgrenen “Crossfit” og komfortable “casual wear”, der blander sportstøj med street wear. Reebok er dog mere end det, og med deres mange yoga-kollektioner demonstrerer de tydeligt, at det med at lave yogamåtter i en lækker kvalitet har de helt styr på.

Med en yogamåtte fra Reebok får du en kvalitetsmåtte med optimal støddæmpning, skridsikkert underlag og en glat overflade, der sikrer et stærkt greb. Reeboks yogamåtter er tværfunktionelle, og din yogamåtte kan du derfor ikke bare bruge under din praksis, men også til Pilates, strækøvelser eller træning af core.

Reebok training 8 mm

Reebok Training Mat – 8 mm.

Training Mat fra Reebok er til dig, der gerne vil have en komfortabel yogamåtte, som du også kan bruge til Pilates og udstrækningsøvelser. Måtten måler 183 x 61 x 0,8 cm. og er i en sublim og holdbar kvalitet.

Reebok delta yogamåtte

Reebok Mat Yoga Elite DELTA

Lækker yogamåtte fra Reebok i en høj kvalitet. Her får du en yogamåtte, der yder optimal støtte, er skridsikker og sikrer et godt greb. Yoga Elite DELTA er 0,5 mm. tyk og måler 183 x 61 cm.

Reebok green stripes yogamåtte

Reebok Stripes Green

Stripes Green er produceret i lækre kvalitetsmaterialer og har et flot design. Måtten er lavet i fast skum, der sikrer en god komfort og et godt greb. Måtten er 0,4 mm. tyk, nem at rengøre og måler 173 x 61 cm.

Yogamåtter med både design og funktionalitet

Reebok har flere kollektioner, der hver især er designet med funktionaliteten for øje. Fælles for alle kollektionerne er, at de er produceret i naturskum, der holder konsistensen under tryk og er holdbare selv ved dagligt brug. Med en yogamåtte fra Reebok er du sikret en kvalitetsmåtte, som du kan have glæde af i mande år frem. Det kan derfor godt betale sig at give et par hundrede kroner mere for din måtte, da din praksis bliver så meget bedre og du samtidig slipper for at skulle skifte din yogamåtte ud med en ny i tide og utide.

Selvom udseendet ikke er det vigtigste ved en yogamåtte, så gør det naturligvis ikke noget, at det æstetiske er på plads. Reeboks måtter er kendetegnede ved et minimalistisk udseende med et diskret logo placeret i en af siderne. Flere af kollektionerne har unikke farver og farvekombinationer, mens andre af Reeboks yogamåtter har et moderne og stilrent design, der sikrer, at du kan bruge dem på tværs af studier og sportsgrene.

Reebok yogamåtter der passer alle

Yogamåtter fra Reebok fås i alle standardmål og tykkelser. De tyndeste yogamåtter på 3 – 4 mm. sikrer dig en god kontakt med gulvet, og du vil opleve, at du står mere fast. De tykkere sikrer dig derimod en bedre komfort i især de liggende og siddende øvelser. Omvendt kræver de en bedre balance, så du ikke vakler i din Kriger 1. De fleste yogamåtter måler 171 cm x 61 cm (længde x bredde), men det er muligt at finde yogamåtter, der fx er 10 cm. længere. Disse er især velegnede til mænd, der typisk er lidt højere og mindre fleksible end kvinderne.