Joga – Skab balance mellem krop og sind

Selvom yoga oprindeligt er et religiøst ritual indenfor hinduismen, bliver det i dag dyrket af mange forskellige slags mennesker. Yoga dyrkes af mennesker, som ønsker en kreativ træningsform. Yoga dyrkes af mennesker, som ønsker at være forbundet med noget højere end dem selv. Yoga dyrkes af mennesker, som bare holder af yogaen som den er. Yoga dyrkes af så mange forskellige mennesker. Mon også joga er noget for dig?

Joga for alle

Hos Jo:ga drømmer de om at gøre yoga tilgængelig for alle. Hvad end du er en garvet yogi eller aldrig har taget så meget som en enkelt yogatime – kan du være sikker på at finde et yogahold, der passer til lige netop dig.

I behagelige lokaler vil du modtage din yogaundervisning. Det er let at deltage i undervisningen, uanset hvem du er, og du falder hurtigt til. Trænerne er passionerede og dygtige og skal igennem et program tilpasset specielt til [jo:ga]. Målet er, at når du går fra yogatimen, er du både stærkere, smidigere og ikke mindst gladere.

Yinyoga, powerflow eller hotyoga?

Joga tilbyder en masse forskellige slags yogahold. Yoga er nemlig ikke bare yoga – der er stor forskel på, om du dyrker Hathayoga eller Akhandayoga. Heldigvis tilbyder Jo:ga mange forskellige slags yoga, så du kan være sikker på at finde lige den yoga, der passer til dig.

Læs med nedenunder for beskrivelser om de forskellige slags yoga:

  • Powerflow: PowerFlow-yoga er en god allround-yogatime. Du får prøvet nogle af de helt klassiske yogastillinger og nogle dynamiske flowsekvenser. PowerFlow er for alle – så hvad end du er nybegynder eller en garvet yogi, er dette hold noget for dig.
  • Fit: Forestil dig styrketræning blandet med yoga. Det lyder som en god kombination, ikke? Med et Fit-yogahold får du styrket din krop – og det er garanteret, at du får pulsen op og lidt sved på panden.
  • Yin: Yinyoga er en blid, men effektiv, yogaform. De forskellige yogastillinger holdes i op til flere minutter – og der bruges gerne yogaudstyr. Stillingerne giver nogle dybe stræk for bindevævet. Timen er bygget op omkring et fokusområde, og alle kan være med.
  • Restore: Dette yogahold er et meget blidt hold med fokus på mental ro og en afspændt krop. Dette hold er for alle der ønsker en blid og behagelig yogatime, hvor man virkelig kommer ned i tempo.
  • Moms: Yogaholdet er for nybagte mødre, som gerne vil i form efter fødslen. Din baby er med til yogatimen og får lov til at sidde på en måtte ved siden af dig, mens du dyrker yoga.
  • Family: På dette yogahold er dit barn mellem 4 og 7 år velkommen. Der er plads til at synke fuldstændig ind i et univers fyldt med bevægelse, leg, fantasi og indre ro. Tag dit barn i hånden, og nyd en yogatime – sammen.
  • Hotyoga: Hos [jo:ga] er der hele tre forskellige hold med hot yoga. Hot yoga er en yogaform, som dyrkes i et meget varmt lokale, og alt efter holdet, er du enten garanteret en meget fysisk krævende yogatime eller en blid yogatime i et varmt lokale.
  • Udendørsyoga: I juli måned kan du dyrke yoga udendørs – i Fælledparken eller ved Amager Strand.

Et Joga medlemskab der passer til dig og dine behov

Hos Joga kan du være helt sikker på at finde et medlemskab, der passer nøjagtig til dig og dine behov. Hvis du er studerende eller pensionist, får du endda medlemskabet endnu billigere.

Et medlemskab koster fra 369 kr. om måneden, men det er også muligt at benytte sig af et klippekort. Udover de ugentlige hold, er der også forskellige workshops, du kan melde dig på.