Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige yogamåtte

yogamåtte logoHos Yogamaatte.dk finder du Danmarks største udvalg af yogamåtter, som du i ro og mag kan læse mere om, nærstudere, sammenligne og i sidste ende vælge den, der er helt rigtig for dig.

På Yogamaatte.dk bestræber vi os på, altid at tilbyde god og værdifuld information om de forskellige yogamåtter, modeller og typer. Hvad enten du leder efter en tyk yogamåtte, en helt speciel yogamåtte fra Casall eller bare er interesseret i at finde den billigste yogamåtte overhovedet, så er du kommet til det rigtige sted.

Yogamaatte.dk er lavet af yogier til yogier. Om du er nybegynder eller instruktør, så er vi sikker på, at du finder lige præcis det udstyr, der understøtter din praksis her.

Vi respekterer dit privatliv og retten til at blive glemt. Du kan læse nærmere om, hvordan vi opbevarer og behandler private data i vores privalivspolitik, som du finder her på siden. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev opbevares dine personlige informationer sikkert og du kan være i tryg forvisning om, at de aldrig deles med tredjepart.

Hos yogamaatte.dk støtter vi op om en bæredygtig fremtid. Vi er fortalere for, at du kun bruger yogaudstyr produceret i naturlige og bionedbrydelige materialer. Vi støtter op op miljøvenlig indpakning.

Reklamebeskyttelse.dk er en mærkningsordning, der respekterer privatlivets fred. Vi er fortalere for, at virksomheder ikke må kontakte andre virksomheder eller privatpersoner uden foregående og udtrykkelige samtykke.

Det er vigtigt at passe på både vand og natur – samt miljøet. Derfor støtter vi dette projekt.

Vi støtter den grønne omstilling – naturligvis. For at sikre at vi som samfund bliver bæredygtige, ser vi det kun som naturligt at støtte en hjemmeside som Viergroenne.dk.

Bæredygtighed går hånd i hånd med grønt ansvar. Vi er fortalere for, at man ikke spilder naturens ressourcer – det er grønt ansvar.

Vi støtter de danske virksomheder, som gør noget særligt at have fokus på deres medarbejdere og deres trivsel.

Sikkerbrowsing.dk er en mærkningsordning og et initiativ, der gør hjemmesideejere opmærksomme vigtigheden af at have installeret et sikkerhedscertifikat på deres hjemmeside.

Arbejdsmiljoefokus.dk styrker det gode arbejdsmiljø ved at skabe opmærksomhed blandt danske virksomheder om deres arbejdsmiljø.

SSL-maerket.dk er en mærkningsordning og et initiativ, der gør hjemmesideejere opmærksomme vigtigheden af at have installeret et sikkerhedscertifikat på deres hjemmeside.

Godarbejdsplads.dk søger at højne opmærksomheden på de gode arbejdsforhold på arbejdspladsen. Det kan vi naturligvis kun støtte op om,

Digital-virksomhed.dk er et CSR-initiativ, hvor du kan fortælle omverdenen, dine kunder og samarbejdspartnere, at din virksomhed er en digital virksomhed. Arbejdet udføres digitalt, så der spares på papirforbruget!

Groenne.dk er en mærkningsordning, der bakker op om bæredygtighed og grøn omstilling.

Med Arbejdsmiljoe-maerket.dk kan du vise omverdenen, at du går ind for at skabe et godt arbejdsmiljø i din virksomhed.