Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige yogamåtte

yogamåtte logoHos Yogamaatte.dk finder du Danmarks største udvalg af yogamåtter, som du i ro og mag kan læse mere om, nærstudere, sammenligne og i sidste ende vælge den, der er helt rigtig for dig.

På Yogamaatte.dk bestræber vi os på, altid at tilbyde god og værdifuld information om de forskellige yogamåtter, modeller og typer. Hvad enten du leder efter en tyk yogamåtte, en helt speciel yogamåtte fra Casall eller bare er interesseret i at finde den billigste yogamåtte overhovedet, så er du kommet til det rigtige sted.

Yogamaatte.dk er lavet af yogier til yogier. Om du er nybegynder eller instruktør, så er vi sikker på, at du finder lige præcis det udstyr, der understøtter din praksis her.

GDPR hos yogamaatte.dk

Vi respekterer dit privatliv og retten til at blive glemt. Du kan læse nærmere om, hvordan vi opbevarer og behandler private data i vores privalivspolitik, som du finder her på siden. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev opbevares dine personlige informationer sikkert og du kan være i tryg forvisning om, at de aldrig deles med tredjepart.

miljøvenlig pakning hos yogamaatte.dk

Hos yogamaatte.dk støtter vi op om en bæredygtig fremtid. Vi er fortalere for, at du kun bruger yogaudstyr produceret i naturlige og bionedbrydelige materialer. Vi støtter op op miljøvenlig indpakning.

Yogamaatte.dk er reklamebeskyttet

Reklamebeskyttelse.dk er en mærkningsordning, der respekterer privatlivets fred. Vi er fortalere for, at virksomheder ikke må kontakte andre virksomheder eller privatpersoner uden foregående og udtrykkelige samtykke.