Yogamåtter fra Moonchild

Leder du efter en yogamåtte, der både er æstetisk og har et fremragende greb, så er Moonchild yogamåtten her for at tilfredsstille dine ønsker.

Denne high-end yogamåtte er produceret af det danske firma Moonchild, som er bedst kendt for sit stilfulde og komfortable yogatøj. Lad os tage et dybere kig på, hvad der gør denne luksusyogamåtte så speciel.

Gå til testen

Se vores store test af yogamåtter

VI har testet 10 forskellige yogamåtter, så du ikke behøver at gøre det. Klik på knappen og find din yndlingsmåtte nu.
Gå til testen
Sort Casall yoga måtte

Casall Exercise TPE

Casall Exercise er en god og alsidig måtte, der er fremstillet i bionedbrydeligt TPE-materiale. Måtten er fri for PVC og måler 172 x 60 x 0,7 cm. Tykkelsen gør, at du også kan bruge den til varierende træningsformer, herunder både Pilates og udstrækningsøvelser.

Cassall yogamåtte

Casall Pink & Grey

Casall P & G er en alsidig yogamåtte, der egner sig til både yoga i hjemmet og i studiet. Den er produceret i 2-lags TPE-materiale og er fri for PVC, phtalater og Latex. Casall Pink & Grey måler 183 x 61 x 0,4 cm. og kan vaskes i vaskemaskinen på laveste indstilling.

Grå Casall yogamåtte

Casall Balance

Balance er den oplagte yogamakker. Her får du en god yogamåtte i en høj kvalitet, der egner sig til stort set alle yogatyper. Måtten er kun 0,3 mm tyk, hvilket sikrer dig en god balance og stabilitet. Den er produceret i slidstærk PVC, nem at rengøre og kommer i en standardstørrelse (one size).

Naturgummiekstrakter

Moonchild yogamåtten er konstrueret af naturgummi, der er udvundet af Hevea Brasiliensis-træet. Oven på dette lag gummi er der en overflade af polyurethanlæder (PU), som giver den en unik tekstur og glans. Denne kombination af materialer gør den mere hård end blød, hvilket giver et stærkt fundament, når du træner stående stillinger, der kræver balance. Men fordi materialet er så glat og skinnende, kan det være sårbart over for fingeraftryk og kan få brugerne til at glide i visse stillinger som Downward Dog.

Yderligere funktioner

Ud over sin unikke konstruktion er Moonchild yogamåtten også udstyret med flere ekstra funktioner, der er designet til at løfte din yogapraksis. Den har en skridsikker tekstur, der hjælper med at holde fødderne solidt plantet i hver stilling, samt optimal polstring for ekstra komfort under lange sessioner. Måtten har også et miljøvenligt design; den er 100 % genanvendelig og biologisk nedbrydelig, når den bortskaffes korrekt. Desuden kan du med dens stilfulde design og vifte af levende farver udtrykke dig selv, mens du er på måtten.

Ved første øjekast kan Moonchild yogamåtte virke som endnu et luksusprodukt; men ved nærmere eftersyn vil du opdage, at denne måtte indeholder flere funktioner, der er designet specielt til seriøse yogis, der søger en forhøjet praksisoplevelse.

Med sin unikke konstruktion og række nyttige funktioner tilbyder denne yogamåtte noget særligt, som andre måtter ikke gør, hvilket gør den hver en krone værd. Så hvis du er klar til at løfte din yogapraksis et hak eller to er Moonchild yogamåtte investeringen værd.