Yogamåtter fra Adidas

Med en yogamåtte fra Adidas får du en let, skridsikker yogamåtte, der giver dig optimal komfort og stabilitet i selv de mest krævende stillinger.

Adidas yogamåtter er kendetegnede ved at være i et lækkert design og produceret i kvalitetsmaterialer helt uden brug af PVC. De giver dig en stabil komfort, og sikrer dig de optimale vilkår for at opbygge både styrke, teknik og udholdenhed.

Adidas textile hot bikram yogamåtte

Adidas Textile Hot Bikram

Adidas Textile Hot Bikram er en yogamåtte, der især er velegnet til Hot yoga. Den er fremstillet af 43 % miljøvenligt polymerplast (bionedbrydeligt) og har en ru overflade, der sikrer, at du har et godt greb, selv under de mest svedige yogasessioner. Materialet gør, at den bedre absorberer fugt og sved. Måtten er 2 mm. tyk og måler 173 cm x 61 cm.

Adidas dark grey yogamåtte

Adidas Dark Grey Yoga

Dark Grey fra Adidas er en alsidig og funktionel yogamåtte. Den er 6 mm. tyk og kvaliteten er helt i top. Måtten er mørkegrå med et Adidas-logo printet i hjørnet. Den måler 173 x 61 x 0,6 cm. og er nem at rengøre.

Adidas strech måtte

Adidas Stretch

Adidas Strech er en tyk måtte, som du kan bruge både til yoga, Pilates og dine strækkeøvelser. Måtten er lavet i komfortabelt, blødt skum og har et skridsikkert underlag. På måtten er printet forskellige udstrækningsøvelser og et Adidas-logo. Måtten er 6 mm. tyk og måler 183 x 61 cm.

Adidas 0,8 mm yogamåtte

Adidas 0,8

God all-around yogamåtte fra Adidas, der kan bruges til varierende former for yoga, Pilates og udstrækning. Måtten har en god komfort og overfladen er let-nopret, så du har et godt greb. Måtten er 0,8 cm. tyk og måler 173 x 61 cm.

Adidas yoga frozen green

Adidas Yoga Frozen Green

Adidas Frozen Green er en kvalitetsyogamåtte, der især skilder sig ud med sin lysegrønne farve. Måtten er 0,4 mm. tyk og tilbyder derfor et ganske fint kompromis mellem komfort og stabilitet. Frozen Green er produceret i fast skum, der giver dig et fast greb på yogamåtten. Den har en skridsikker underflade og måler 173 x 61 cm.

Adidas Stella McCartney

Adidas Yoga Mat by Stella McCartney

Yogamåtten fra Adidas er lavet i samarbejde med Stella McCartney. Måtten udmærker sig især med sit lækre udseende, hvor undersiden er i en anden farve end oversiden. Måtten er fremstillet i TPE, kommer med en matchende strop og måler 176 x 61 x 0,4 cm.

Adidas yogamåtter giver dig optimale betingelser

Med en yogamåtte fra Adidas får du optimale betingelser for at dyrke yoga. Adidas er et af verdens mest velrenommerede sportsbrand, der er kendt for at producere kvalitetsudstyr og sportstøj / -sko, der aktivt støtter op om udøveren. Underlaget på alle deres yogamåtter er garanteret skridsikkert og den let-noprede overflade sikrer dig et godt greb i hundestillingen og alle dine andre stillinger.

Materialerne, som Adidas yogamåtter er lavet i, er PVC-fri og består af 60% elastomer og 40% POE skum. Dette sikrer dig en letvægtsyogamåtte, der både har en god komfort og er nem at rengøre med vand og sæbe.

Adidas by Stella McCartney yogamåtter

Adidas har i flere år samarbejdet med den dygtige designer Stella McCartney. Dette samarbejde er der bl.a. kommet en lækker yogakollektion ud af, der bl.a. byder på en yogamåtte med raffinerede detaljer, høj funktionalitet og et velkendt Stella McCartney-touch.

Adidas by Stella McCartney yogamåtter måler 61,5 cm i bredden og 176,5 cm. i længden. Kollektionen har en tykkelse på 4 mm., hvilket er ideelt til dig, der gerne vil have et fast underlag, når du udøver din praksis.

Yogamåtterne fra Adidas kommer i flere farver, hvoraf den mørkebeige version med en lyserød underside er mange yogiers favorit. Denne model kommer med et det klassiske Adidas-logo på måtten, hvor der også er skrevet “Stella McCartney”. Yogamåtten leveres med en matchende bærestrop i samme farve som undersiden af måtten.