Yogamåtter fra Casall

Casall har i mere end 30 år lavet sportstøj og sportsudstyr med sans for både detaljerne og funktionaliteten. Casall er din garanti for, at det sportsudstyr du køber, ikke bare holder året ud, men også er lækkert og brugbart om 2 og 5 år. En Yogamåtte fra Casall er i en slidstærk og robust kvalitet med unikke detaljer, der gør, at du hurtigt bliver forelsket. Mange yogier sværger til Casall og det med rigtig god grund, da du her får virkelig meget yogamåtte for pengene.

Gå til testen

Se vores store test af yogamåtter

VI har testet 10 forskellige yogamåtter, så du ikke behøver at gøre det. Klik på knappen og find din yndlingsmåtte nu.
Gå til testen
Sort Casall yoga måtte

Casall Exercise TPE

Casall Exercise er en god og alsidig måtte, der er fremstillet i bionedbrydeligt TPE-materiale. Måtten er fri for PVC og måler 172 x 60 x 0,7 cm. Tykkelsen gør, at du også kan bruge den til varierende træningsformer, herunder både Pilates og udstrækningsøvelser.

Cassall yogamåtte

Casall Pink & Grey

Casall P & G er en alsidig yogamåtte, der egner sig til både yoga i hjemmet og i studiet. Den er produceret i 2-lags TPE-materiale og er fri for PVC, phtalater og Latex. Casall Pink & Grey måler 183 x 61 x 0,4 cm. og kan vaskes i vaskemaskinen på laveste indstilling.

Grå Casall yogamåtte

Casall Balance

Balance er den oplagte yogamakker. Her får du en god yogamåtte i en høj kvalitet, der egner sig til stort set alle yogatyper. Måtten er kun 0,3 mm tyk, hvilket sikrer dig en god balance og stabilitet. Den er produceret i slidstærk PVC, nem at rengøre og kommer i en standardstørrelse (one size).

Yogamåtter fra Casall i flere varianter og størrelser

Yogamåtter fra Casall har længe været mange yogiers foretrukne og kommer i flere varianter, tykkelser og størrelser. Køber du en yogamåtte fra Casall, får du en måtte, der er komfortabel at dyrke yoga på, slidstærk og nem at rengøre. Brugerne af Casall yogamåtter er især glade for, at de giver udøveren et godt greb uden at være for rillede, så de er svære at bevæge sig rundt på.

Farverige Casall yogamåtter

Casall yogamåtter kommer i et væld af farver. Yogamåtter er traditionelt holdt i neutrale farver, og selvom du også godt kan få disse fra Casall, så har du også muligheden for at vælge nogle lidt mere farverige. Casall producerer bl.a. yogamåtter i flere nuancer af lilla, pink og grøn, og du har således mulighed for at dyrke din egen stil, samtidig med at du har din praksis.

Yogamåtter fra Casall er typisk mellem 183 og 186 cm. i længden og ca. 60 cm. i bredden. Tykkelsen varierer fra mellem 0,4 mm. og opefter. Materialet er ofte kunststof og måtterne har et diskret Casall mærke indprentede.