Yogamåtter fra Nike

Med en yogamåtte fra Nike, får du en yogamåtte, der giver dig et lækkert greb uden at hæmme dine glidende bevægelser. Alle Nikes yogamåtter er kendetegnede ved at være produceret i et lækkert, blødt gummi, der har en let stødabsorbering og en skridsikker underflade.

Yogamåtter fra Nike er garanteret fri for PVC og andre skadelige materialer, og kan være din tro følgesvend i mange, mange år frem. Her får du en yogamåtte, som du ikke kan vente med at træde op på igen.

Gå til testen

Se vores store test af yogamåtter

VI har testet 10 forskellige yogamåtter, så du ikke behøver at gøre det. Klik på knappen og find din yndlingsmåtte nu.
Gå til testen
Nike Fundamental yogamåtte

Nike Fundamental

Den klassiske Fundamental-måtte fra Nike, er kendetegnet ved at have et skridsikkert underlag og sikre udøveren et godt greb. De lukkede skumceller i måtten gør den behagelig at træde ned på og er medvirkende til at sikre dig optimal støtte under varierende yogaformer. Fundamental er 0,3 mm. tyk og måler 172,5 cm x 61 cm. Den er fri for både PVC og latex og kommer med en snøre, der gør den nem at transportere til og fra studiet. Her får du den i en havblå farve.

Nike Just Do It yogamåtte

Nike Just Do It 2.0

Just Do It 2.0 er alt det, du ønsker af din yogamåtte. Selvom den er både let, blød og komfortabel, går den ikke på kompromis med funktionaliteten. Du får her en måtte i en høj kvalitet. Den skridsikre underflade gør, at du står fast, og måttens tekstur sørger for, at du har et godt greb både med fødder og hænder, under selv de mest fugtige omstændigheder. Måtten måler 61 x 173 cm. og kommer med en bærerem, der gør den nem at transportere til og fra studiet.

Nike Fundamental yogamåtte i lyserød

Nike Fundamental

Den klassiske Fundamental-måtte fra Nike, er kendetegnet ved at have et skridsikkert underlag og sikre udøveren et godt greb. De lukkede skumceller i måtten gør den behagelig at træde ned på og er medvirkende til at sikre dig optimal støtte under varierende yogaformer. Fundamental er 0,3 mm. tyk og måler 172,5 cm x 61 cm. Den er fri for både PVC og latex og kommer med en snøre, der gør den nem at transportere til og fra studiet. Her får du den i en orange udgave.

Yogamåtter fra Nike til dig, der ikke vil gå på kompromis

Verdens mest kendte sportsbrand har siden 1960erne været kendt for at kreere sportstøj, -sko og -udstyr til udøveren, der ikke vil gå på kompromis. Det samme gør sig gældende for Nikes yogamåtter. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller, i varierende størrelser, tykkelser og farver, der sikrer, at der altid er en yogamåtte til dig. Om du er høj eller lav, kvinde, mand eller barn, tyk eller tynd, så har Nike en yogamåtte, der passer til dig.

Mange af Nikes yogamåtter er tværfunktionelle. Du kan således bruge den samme måtte til både at dyrke yoga på og til at strække ud efter løb eller lave dine core-øvelser på. Her får du en lækker træningsmåtte, der passer til flere forskellige formål, og om du dyrker Yin eller hot Bikram yoga, er sagen uvedkommende. Du kan trygt være sikker på, at din yogamåtte støtter op om din praksis.

Nike yogamåtter i forskellige størrelser og farver

Nikes yogamåtter kan fås fra tykkelser på 3 mm. og opefter. De tyndere yogamåtter giver dig en bedre kontakt med gulvet, og du vil opleve, at du står bedre i din Kriger 2. De tykke yogamåtter fra Nike derimod er mere behagelige, når du laver siddende eller liggende øvelser. Foruden tykkelsen så opererer Nike med standardmål på yogamåtter. Bredden er typisk på 61 cm., mens længden fås fra 170 cm.

Nike har nogle af de mest farverige yogamåttekollektioner. Foruden de mere neutrale farver som grå, hvid og sort, kan ud få din Nike yogamåtte i nuancer af pink og lilla, samt grøn, rød og blå. “Just Do It”-kollektionen kommer fx med grå underside og en overside i flere farver. Specifikt for denne kollektion er, at Nikes slogan “Just Do It” er skrevet med store blokbogstaver henover måtten.